Navigatie

Retourneren | Annuleren | Ruilen

Wil je jouw aankoop ontbinden, ruilen of annuleren? Dat kan altijd! Conform de wet "Koop op afstand" heb je hier 14 werkdagen na ontvangst van je bestelling de tijd voor, zonder opgaaf van reden. Hoe dan? Lees snel verder!

RETOURNEREN | ANNULEREN VAN JE BESTELLING:
Het retourneren/annuleren van je bestelling (of een gedeelte daarvan) is niet gratis! Jouw eigen bijdrage is  €3,50 voor verzend- en administratiekosten. Stuur hiervoor e-mail naar info@moretobuy.nl en vermeld welk product(en) je wilt retourneren. Vermeld altijd je naam en je ordernummer. Nadat je een retourzending/annulering hebt aangemeld krijg je van MoreToBuy per e-mail een pakketzegel toegestuurd die je kunt gebruiken voor je  retourzending.Let op :retourzenden naar landen buiten Nederland zijn niet gratis! Het aankoopbedrag wordt, ná goede ontvangst van de retourzending, binnen enkele werkdagen op je bankrekening teruggestort.

LET OP: je aankoop ontbinden is alleen mogelijk mits de producten in onbeschadigde staat zijn, ongeopend, ongebruikt en in de originele verpakking. In alle gevallen geldt: kosten van beschadiging/vermissing bij het retoursturen van je bestelling zijn voor rekening van de klant.

RUILEN VAN JE BESTELLING:
Iets ruilen? Stuur hiervoor een e-mail naar Info@moretobuy.nl en vermeld duidelijk om welk product(en) het gaat. Vermeld altijd je naam en je ordernummer. Je ontvangt vervolgens per e-mail een pakketzegel die je kunt gebruiken voor het  terugsturen van het product dat je wilt ruilen. Nadat we het product retour hebben ontvangen, sturen we het nieuwe product binnen 1-2 werkdagen naar je toe. LET OP: wanneer wij weer een ander product naar je toesturen, worden de opnieuw gemaakte verzendkosten wel bij je in rekening gebracht, het gaat immers om een nieuwe zending. De standaard verzendkosten voor pakketpost Nederland bedragen € 6,95. In alle gevallen geldt: kosten van beschadiging/vermissing zijn voor rekening van de klant.

Iedere bestelling én retourzending wordt door Moretobuy.nl met zorg in behandeling genomen en verwerkt conform onze algemene voorwaarden. Wil je deze inzien, klik dan op de link: voorwaarden.

© 2016 - 2018 More2B-Fashion | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel