Navigatie

Over More2B

 More2B-Fashion is opgericht in April 2016 omdat we dol zijn op betaalbare hippe mode accessoires. Eigenaren Laura en Margriet struinen bijna wekelijks stad en land af om voor jou de hipste betaalbare modeaccessoires te zoeken. Daarnaast  bieden zij een scala van hamam en badproducten aan o.a.  Ottoman op basis van OlijfolieWaarom olijfolie? Olijfolie houdt de huid jong, zacht en soepel en beschermt tegen uitdroging en vroegtijdige veroudering! Wij vinden het zeer belangrijk om een goede verzorging reeds op jonge leeftijd te starten. Verder vind je ook het supersterke merk Hamam el Hana in hun assortiment met arganolie.  In combinatie met prachtige accessoires,  echte sfeermakers zoals handdoeken en geurkaarsen maak je je badritueel helemaal af.  

Dagelijks houden Margriet en Laura zich bezig met de webwinkel en zijn zij altijd op zoek naar nieuwe producten. En ook al lijkt de wereld van internet snel en onpersoonlijk... bij More2B-Fashion ben je geen ordernummer. Integendeel! We vinden persoonlijk contact en aandacht voor onze klanten erg belangrijk... ,  snelle levering en natuurlijk met zorg ingepakte bestellingen. 

Welkom in onze mooie (web)winkel waar we trots op zijn!

Team More2B-Fashion.NL

PS: Heb je een vraag? Of wil je advies? Neem dan contact met ons op via de contactpagina of mail naar info@MoreToBuy.nl.

© 2016 - 2018 More2B-Fashion | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel